Sionská pálka

17.09.2011 19:13

Druhý turnaj serie "Šťastné prasátko" se v Chlístovicích vyloženě povedl. I když tentokrát byla poněkud slabší účast hráčů Malešova, Zbraslavičtí a hlavně domácí doplnili počet na slušných osmnáct. Ke klidnému úspěšnému průběhu přispěly nejen dobré výkony, ale i  příjemné a přátelské prostředí.

V soutěži jednotlivců podle očekávání kraloval král, tedy Slávek Král. Došel až do finále bez porážky, i když ve čtrvrtfinále i semifinále musel předvést ve vyrovnaných bojích celé své pingpongové umění. Jeho finálový soupeř, Martin Motl, prošel do utkání o vítězství v turnaji také poměrně jistě, ale na příštího vítěze již jeho výkon nestačil.

Semifinálová účast Martina a Josefa Fuchsových jim zaručila udržení na čelných místech po dvou turnajích. Na druhé místo se také bodově dotáhl M. Motl, dále pak je v pořadí Pepa "Jouda" Břečka spolu s dnešním vítězem Slávkem Králem.

Poděkování patří všem, kteří se na organizaci a celé přípravě podíleli.

 

Příští, třetí, závěrečný turnaj letošní serie se připravuje na vánoční svátky. Předpokládaným pořadatelem má být stolní tenis Malešov.