Stolní tenis "Best of RS"

28.04.2013 21:25

    Turnaj nejúspěšnějších hráčů regionální soutěže - BEST OF RS - má svého vítěze.

    V sobotu v sokolovně Zbraslavice se  prezentovala  naprostá většina pozvaných hráčů ze šesti oddílů  s právem účasti a na jednotlivých zápasech to bylo znát. Mnoho soubojů bylo velmi vyrovnaných a o překvapení nebyla nouze.

    V rychlém, přátelském a  sportovním  tempu, kdy nikdo nenechal soupeři zadarmo ani míček, byly odehrány skupiny, do nichž byli hráči nasazeni podle umístění v žebříčku úspěšnosti regionální soutěže ročníku 2012-13.

    Poté, podle pořadí ve skupinách, byli znovu všichni hráči nasazeni do "pavouka" KO systému - vyřazovacího. Zde se jíž hrálo o celkové pořadí a každé zaváhání mohlo být pro hráče konečnou.

    Do semifinále se probojovali v podstatě očekávaní borci. Mírným zklamáním byla malá úspěšnost hráčů pořadatelského oddílu, kteří  v domácím prostředí nedokázali potvrdit přední umístění v procentuálním žebříčku regionální soutěže. 

    Třetí místo obsadil Jiří Vaněk, dalším držitelem poháru za třetí místo byl Jaroslav Chyba, který musel boj o finále vzdát pro nutný předčasný odjezd.

    Ve finále se střetli kolegové z oddílu Sokol Kutná Hora  B. Sosnovec a M. Kvíz. Po pěkném výkonu a vyrovnaném průběhu stříbrnou příčku a pohár za druhé místo si odvezl Bohumil Sosnovec.

     Vítěznou trofej tak převzal zaslouženě, za hru bez jediné porážky, Martin Kvíz.